За нас

Фирмата Спацио България ООД е една успешна семейна търговска фирма, която предлага дърворежещи инструменти за мебелната индустрия. Ние сме официален представител на няколко италиански и германски фирми. Нашите партньори са реномирани в тази област и ние сме горди да представяме техните продукти на българския пазар.

Ние вярваме, че качеството на нашите продукти и услуги е от съществено значение за успеха на нашия бизнес. Затова сме избрали да работим с най-добрите производители в индустрията, които предлагат висококачествени продукти, съобразени с най-новите тенденции и изисквания в мебелната индустрия.

20
години опит
2000
клиенти
21
професионалисти
300
продукта

Защо да ни се доверите?

Нашата мисия е да предлагаме на клиентите си иновативни и надеждни решения за тяхната работа. Предлагайки широка гама от дърворежещи инструменти за мебелната индустрия, като целта ни е да помогнем на нашите клиенти да постигнат по-добри резултати в тяхната работа.

С близо 10  години опит в тази област, се стараем да разбираме нуждите на нашите клиенти и да предоставяме персонализирани решения, които отговарят на техните изисквания и бюджети.

Този онлайн магазин е създаден по проект BG-RRP-3.005-0800-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от СПАЦИО БЪЛГАРИЯ ООД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.